Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

06. 02. 2019. 06:44 >> 06:16
29

ZVANIČNO

Dodik pozvao Đukanovića da posjeti BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik naglasio je tokom sastanka sa ambasadorom Crne Gore u BiH Milanom Lakićem da bi veliki napredak za BiH bio da dobije kandidatski status za članstvo u EU.

Dodik je rekao da je potrebno raditi kako bi u što kraćem roku bili dostavljeni odgovori na dadatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije, kao i na formiranju Savjeta ministara i ostalih nivoa vlasti u BiH i Federaciji BiH.

On je istakao da je za to potrebna veća dinamika, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Dodik je Lakiću uručio zvaničan poziv Predsjedništva BiH da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović posjeti BiH.

Tokom sastanka u Sarajevu predsjedavajući Predsjedništva BiH i ambasador Crne Gore konstatovali su da su međusobni odnosi na veoma visokom nivou, kako politički tako i ekonomski, te da ima još prostora za njihovo unapređivanje.

Na sastanku je bilo govora i o potrebi izgradnje više infrastrukturnih projekata između BiH i Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније