Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

09. 02. 2019. 14:40   >>  14:13 5

MARTINOVIĆ PORUČIO

Imamo plan za rješavanje nezaposlenosti na Cetinju

Predsjednik Crnogorske na Cetinju Filip Martinović izjavio je da je tokom rasprave o budžetu Prijestonice propušteno da se ukaže na najveći problem sa kojim se suočavaju Cetinjani, a to je nezaposlenost.

"Imamo ogromnu nezaposlenost na Cetinju, a osim apstraktnih priča o razvoju nijesmo čuli osmišljeni predlog kako da se utiče na rješavanje problema nezaposlenosti kao najvećeg problema za građane Cetinja", izjavio je Martinović.

Martinović je podsjetio da priča o razvojnoj determinanti Cetinja treba da se osloni na rješavanje ključnih problema, a ključno je da građani u svom gradu imaju perspektivu i da su bezbjedni.

"Čuli smo poznate fraze, a ni jedan konkretni predlog kako da Cetinje bude grad u kojem će dobro da žive i naši iskusniji sugrađani i mlađa populacija. Danas mladi napuštaju svoj grad, a Cetinje tavori sa istim neriješenim problemima već godinama. Budućnost Cetinja treba da se gradi na zapošljavanju i vladavini prava kako bismo svi živjeli životom dostojnog 21. vijeka", rekao je Martinović.

On je zaključio da Crnogorska ima plan i da će u direktnoj komunikaciji sa građanim Cetinja narednih mjeseci taj plan i da predstavi.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније