Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

11. 02. 2019. 07:15   >>  06:44 14

BEČIĆ NAJAVIO

Pripremamo plan vaninstitucionalnog djelovanja

Pripremamo, zajedno sa našim bliskim političkim partnerima, plan vaninstitucionalnog demokratkog građanskog bunta koji će podrazumijevati brojne oblike demokratskog građanskog pritiska na miran, mudar, osmišljen i produktivan način, saopštio je u lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

On je za Dan rekao da su Demokrate, zajedno sa kolegama iz pokreta URA, odmah nakon što su afere "Atlas" i "Koverat" ugledale svjetlost dana, uputile poziv svim opozicionim kolegama da se vrate zajedničkom pritisku 39 poslanika opozicije.

"Ponudili smo kolegama da ovlašćeni predstavnici opozicionih partija sjednu za sto i predložili da se opozicija saglasi oko pet tačaka - bojkot parlamenta, obavezivanje da nema saradnje sa DPS-om, definisanje zajedničkih uslova opozicije za poštene izbore, prijetnja zajedničkim bojkotom parlamentarnih i predsjedničkih izbora u slučaju neispunjenja naših zahtjeva i spremnost na organizaciju svih oblika demokratskog građanskog bunta", podsjeća Bečić.

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније