Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

13. 02. 2019. 11:06   >>  10:48 11

ODLUČENO NA SJEDNICI

Na protest će i podgorički odbor Prave

Podgorički odbor Prave Crne Gore sa preko stotinu članova i njihovih porodica, podržaće protest zakazan za subotu u Glavnom gradu, saopšteno je iz te stranke.

Kako je saopšteno iz te stranke na sjednici koordinatora Prave Crne Gore u Podgorici, kojoj je prisustvovao i predsjednik partije Marko Milačić, odabrani su povjerenici za većinu podgoričkih mjesnih zajednica, ali su i donesene odluke po pitanju protesta.

''Mi jesmo najmlađa politička partija u državi, ne samo formalno, već i po starosnom kriterijumu našeg članstva, ali smo vrlo brzo shvatili da bez ozbiljnog rada na terenu, tačnije bez jakih i kompaktnih opštinskih i mjesnih odbora na koje bi se, na kraju dana, naslonila naša ideja – nema uspjeha. S tim u vezi, raduje me što već sada, godinu dana nakon osnivanja Prave Crne Gore imamo odbore u većini crnogorskih opština, a još više me raduje što ćemo vrlo brzo imati i mjesne odbore na nivou cijele Podgorice", kazao je predsjednik gradskog odbora i generalni sekretar partije Vladislav Dajković.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније