Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

13. 02. 2019. 19:21   >>  18:49 3

ODGOVOR DPS-U

Bojović: Divanović progovorio pokajničkim tonom

Odbornica u Skupštini Glavnog grada Ivana Bojović odgovorila je Nikoli Divanoviću iz DPS-a, koji je naveo da u posljednje vrijeme, kod Demokrata, jedino raste nervoza. Bojović je u reagovanju istakla da je Divanoviću "glas zadrhtao kod pominjanja bazične nacionalističke ideologije".

“Utisak je da se Divanović, kao sin koji je svog oca, prije samo koji mjesec, samo zato što je na izborima 2002. godine bio kandidat na listi Srpske narodne stranke, nazvao izdajnikom, sada svom nacionalističkom ocu naprasno počeo da vraća. Da li je Divanović već stigao da od oca izmoli oproštaj za to što ga je ranije nazivao izdajnikom, to ne znamo, ali ono što je očigledno jeste to da je Divanović iz prve ruke uspio da dobije informacije u vezi sa DF-om koje Divanovićev otac, kao kandidat sa izborne liste SNS-a, sigurno posjeduje”, navodi odbornica Demokrata.

Ne žele, kako tvrdi, da ulaze u to što se Nikola Divanović počeo, možda, i da kaje zbog takvih svojih ranijih ubjeđenja i usljed čega sada pokušava da pribavi milost svog oca iz SNS-a i svojih predaka sa Solunskog fronta.

“Međutim, želimo da ga zamolimo da već jednom iz svojih pljuvanja po precima, polemika sa precima, a zatim molbi za oproštaj od svojih predaka, izostavi pominjanje Demokrata i da prestane pokušavati da se, posredstvom nas, izbavi iz svojih porodičnih i identitetskih zavrzlama i zamešateljstava”, zaključuje Bojović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније