Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 02. 2019. 23:59 >> 23:09

REAGOVANJE ĐUKANOVIĆA

Još jedan Markovićev pokušaj podmetanja neistine

Urednik dnevnog lista Dan Nikola Marković, po ko zna koji put, pokušava da obmane crnogorsku javnost i da diskredituje ličnost predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, saopšteno je iz kabineta predsjednika.

"Da je današnje reagovanje urednika dnevnog lista ,,Dan" Nikole Markovića još jedan u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine, u već viđenom maniru plasiranja novih falsifikata svog nekredibilnog izvora, najbolje i najjasnije potvrđuje činjenica da se ovaj urednik poziva na Zakon o konfliktu interesa, ali umjesto člana 20 tog zakona, tendenciozno i manipulatorski navodi sadržinu člana 20 Zakona o sprječavanju sukoba interesa iz 2009. godine, koji se ni na koji način ne može retroktivno primjenjivati", navodi se u reagovanju iz predsjednikovog kabineta. 

Marković je ranije saopštio da je Đukanović bio dužan da podnosi izvještaje o prihodima i imovini nakon osnivanja kiparske firme 2006. godine.

"Nažalost, ili svjesno krivotvori ono što je očigledno ili ne umije da napravi potrebnu razliku, koja se lako spoznaje prostim čitanjem i upoređivanjem dostupnih tekstova pomenuta dva zakonska propisa", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Na osnovu navedenog, može se zaključiti da se radi o još jednoj bezvrijednoj i malicioznoj političkoj-pravnoj mahinaciji kojom se neskriveno pokušava, po ko zna koji put, obmanuti crnogorska javnost i diskreditovati ličnost Predsjednika Crne Gore. Zato je svaka dalja polemika na ovu temu izlišna."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније