Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 02. 2019. 22:01   >>  21:29

OPŠTINSKI ODBOR DPS

Prioritet završetak projekata u Tivtu

Prioritet Opštine Tivat u tekućoj godini biće završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života građana, saopštio je danas na Opštinskom odboru DPS-a predsjednik Opštine Siniša Kusovac.

 

Opštinski odbor DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su razmatrani Izvještaj o realizaciji izbornog programa partije i Izvještaj o radu Kluba odbornika, s posebnim akcentom na plan i dinamiku realizacije kapitalnih i drugih investicija u Tivtu tokom 2019. godine. 

"Predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac kazao je da je u prethodnoj godini donijeta Odluka o organizaciji i načinu rada lokalne uprave Opštine Tivat kojom je preciziran broj sekretarijata i službi, u cilju daljeg unapređenja efikasnosti rada lokalne administracije i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima", navodi se u saopštenju.

Kusovac je istakao značaj infrastrukturnih projekata, koji su u skladu sa izbornim programom DPS-a Tivat.

"A to su prije svega saobraćajnica MR 1 I faza kao i MR 1 II faza, Cacovo II i III faza, izgradnja dva kružna toka, zatim I i II faza Lungo Mare, kao i izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, čija realizacija je u toku. Poseban akcenat stavljen je na investicije u oblasti kulture, gdje je izvršena rekonstrukcija Centra za kulturu kroz dvije etape - potpuno je rekonstruisan DTV Partizan i urađena adaptacija Muzeja i galerije", navodi se u saopštenju.

Ove, kao i druge investicije koje se realizuju, dodatno će uticati na unapređenje kvaliteta života stanovnika Tivta.

"Nakon razmatranja rezultata rada kluba odbornika i realizacije investicionih projekata u 2018. godini, predsjednik Kusovac je izložio Program rada Opštine Tivat za 2019. godinu. Prioritet će biti završetak projekata koji se realizuju u cilju bolje ponude za predstojeću turističku sezonu, kao i za bolji kvalitet života naših građana", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније