Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Mina ]

19. 02. 2019. 18:47 >> 18:15
3

DARMANOVIĆ - ALEKSANDROVA

Crna Gora ostvarila vidljive rezultate

Crna Gora je ostvarila vidljive rezultate u procesu evropske integracije, ocijenila je ambasadorka Bugarske Meglena Plugčijeva Aleksandrova.

Ona je, u razgovoru sa ministom vanjskih poslova Srđanom Darmanovićem, prenijela snažnu podršku Bugarske u tom procesu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, Darmanović je poželio uspješan mandat Plugčijevoj i iskazao zahvalnost na aktivnom angažmanu Bugarske tokom predsjedavanja Savjetom Evropske unije, u čijem je fokusu bila integracija Zapadnog Balkana.

Navodi se da je plugčijeva izrazila zadovoljstvo tradicionalno prijateljskim odnosima Crne Gore i Bugarske, i istakla spremnost da tokom mandata doprinese unapređenju saradnje dvije države.

„U kontekstu evropske integracije, istakla je da je Crna Gora ostvarila vidljive rezultate i prenijela snažnu podršku Bugarske u tom procesu“, kaže se u saopštenju.

Na sastanku je konstatovano da Crna Gora i Bugarska imaju veoma dobre kontakte na najvišem nivou, i ocijenjeno da postoji prostor za intenziviranje ekonomske saradnje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније