Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

19. 02. 2019. 19:04   >>  18:33 12

DEMOKRATE PORUČILE

DPS bi da spriječi građanski bunt

Demokratska Crna Gora optužila je aktiviste Demokratske partije socijalista (DPS) da na terenu pokušavaju da spriječe sprovođenje kampanje u kojoj, kako navode, pozivaju građane na bunt.

Demokrate su medijima dostavile snimak na kojem se, kako tvrde, vidi da pripadnici DPS-a, na ulici, presrijeću aktiviste Demokratske Crne Gore, pokušavajući da ih spriječe u sprovođenju terenske kampanje.

“Ovakvoj politici DPS-ove hobotnice mora se stati na kraj i to opštom demokratskom pobunom, savremenim pristupom i vaninstitucionalnim aktivnostima”, poručuju Demokrate.

Još jednom pozivaju sve na protestne skupove koji će biti održati u subotu u Budvi i u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније