Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 02. 2013. 12:24   >>  12:24

ŽRIJEBANJEM UTVRĐENO

Prva na listiću koalicija Evropski Nikšić

Koalicija Evropski Nikšić DPS-SDP-LP prva je na zbirnom izbornom listiću za predstojeće lokalne izbore utvrđeno je prilikom današnjeg žrijebanja.

Drugo mjesto pripalo je Demokratskom frontu, potom slijede Pozitivna Crna Gora- Pozitivni Nikšić, Narodna stranka dr Zoran Mrkić, Otadžbinska srpska stranka prof.dr Aleksandar Stamatović, SNP-I riječ i djelo i na sedmom mjestu Stranka srpskih radikala-Radikalno zna se.

Prema riječima predsjednika Opštinske izborne komisije Srđana Spajića imenovani su i predsjednici Biračkih odbora čime su stvoreni uslovi da budu formirani u što kraćem roku, kako bi članovi prošli uobičajenu obuku. Određen je i broj biračkih mjesta kojih će kao i na prethodnim izborima biti 133, a slijedi tehnička priprema koja podrazumijeva nabavku izbornog materijala i štampanje glasačkih listića.

Anka Perović Radović, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније