Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

21. 02. 2019. 11:58 >> 11:28

TUZI

"Call centar" će raditi do 20 sati na dan izbora

Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Tuzi, koji će se održati 3. marta, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je „Call-centar“, te će građani pozivom na broj 19820 moći da dobiju informaciju da li su upisani u birački spisak i gdje glasaju.

"`Call-centar` MUP-a počeo je sa radom 18. februara, a tj servis dostupan je svakog dana u terminu od sedam do 19 časova, a 3. marta radiće od sedam do 20 časova", naglasili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Poručili su i da će filijala za građanska stanja i lične isprave Tuzi tokom izbornog dana raditi od sedam do 20 sati, gdje će građani moći da podignu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније