Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

23. 02. 2019. 15:05 >> 14:38
5

RADULOVIĆ REAGOVAO

Marković da opreznije govori o rezultatima

Premijer Duško Marković morao bi da bude mnogo oprezniji kada izražava zadovoljstvo onim što je urađeno na polju borbe protiv organizovanog kriminala, ocijenio je pravni zastupnik MANS-a Veselin Radulović.

Radulović je reagovao na ocjene premijera Markovića tokom jučerašnjeg obraćanja javnosti s evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom, da nikad kao u posljednjih godinu dana kriminal nije bio na koljenima u odnosu naspram države.

"Podsjećamo da su jedini veliki slučajevi organizovanog kriminala koji su procesuirani pokazali nedopustivu nesposobnost, ali i ozbiljne sumnje u korumpiranost pravosuđa. Slučajevi Šarić i Kalić završeni su oslobađajućim presudama i milionskim štetama koje građani treba da plate. Zato smo sasvim sigurni da su, pored premijera Markovića, Šarići i Kalići takođe zadovoljni urađenim na polju suzbijanja
organizovanog kriminala", rekao je Radulović.

Ukazao je da u Crnoj Gori nema ni jednog ozbiljnog slučaja organizovanog kriminala koji je okončan pravnosnažnom osuđujućom presudom, višegodišnjim kaznama zatvora i oduzimanjem imovine akterima organizovanog kriminala.

"Što je jedino pravo mjerilo kada su u pitanju rezultati na ovom polju", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније