Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

24. 02. 2019. 18:47   >>  18:15

ŽENE SD TUZI

Traže izgradnju dječijeg igrališta

Forum žena Socijaldemokrata Tuzi organizovao je danas simboličnu akciju na parkingu iza zgrade Opštine, u sklopu koje su kandidati i kandidatkinje sa liste "Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Tuzi" prezentovali inicijativu za izgradnju dječijeg igrališta u Tuzima, usljed nedostatka rekreativnog sadržaja za djecu.

Kako je saopšteno, Socijaledmokrate se zalažu za poboljšanje životnih uslova u Tuzima, stoga smatraju da je neophodno za najmlađe stanovnike opštine obezbijediti mjesta za okupljenje, igru, razvijanje krestivnosti i druženje.

„U fokusu našeg djelovanja su realni životni izazovi i bolji i kvalitetniji život svih naših sugrađanki i sugrađana. Zato smo nedostatak sadržaja za djecu prepoznali kao ozbiljan izazov, ali smo za njega i ponudili realno ostvarivo rješenje. Danas smo ovom zanimljivom i veselom akcijom demonstrirali značaj dječjeg osmijeha i izražavam veliko zadovoljstvo jer je ona dokaz da se zalažemo za prave vrijednosti“, kazala je predsjednica Foruma žena SD Tuzi i kandidatkinja na listi Amera Brković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније