Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

25. 02. 2019. 11:00 >> 10:30
1

SJEDNICA "IUSY"

Pešić u Tunisu predstavio situaciju na Z.Balkanu

Predsjednik Savjeta mladih DPS-a i potpredsjednik Internacionalne unije socijalisticke omladine (IUSY) Nikola Pešić predstavio je na sjednici tog međunarodnog tijela političku situaciju zemalja Zapadnog Balkana s akcentom na veliki uticaj stranog faktora.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Pešić boravio četiri dana Tunisu  na sjednicama predsjedništva i Savjeta IUSY.

"Savjet predstavlja najveći organ između dva IUSY Kongresa na kome sam imao priliku da predstavim političku situaciju u zemljama regiona Zapadnog Balkana, s posebnim akcentom na veliki uticaj stranog faktora na unutrašnja i spoljašnja pitanja zemalja ovog regiona.Takođe sam informisao Savjet o svim mojim aktivnostima koje sam imao u predhodnom periodu kao IUSY potpredsjednik", kazao je Pešić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније