Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

01. 03. 2019. 09:37 >> 09:04
6

BEČIĆ POZIVA

Na protest bez partijskih i nacionalnih obilježja

Lider Demokrata Aleksa Bečić pozvao je građane da na protest dođu bez partijskih i nacionalnih obilježja.

"Uvaženi građani, nastavljamo i ovog vikenda sa mirnim građanskim demokratskim buntom jedinstvene, nezadovoljne, većinske, građanske i evropske Crne Gore. Bez partijskih obilježja, bez nacionalnih obilježja, bez vjerskih obilježja, mirno, moderno i strpljivo", poručio je Bečić.

Ko god uradi suprotno, kako je rekao, zadatak mu je jasan, a poslodavac jadan.

"Zato idemo uporno, dostojanstveno, mladalački, građanski, demokratski. Subota u 15h, veliki protest u Nikšiću. Zatim svi zajedno na Trg nezavisnosti u Podgorici", poručio je Bečić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније