Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 03. 2019. 20:05 >> 19:31
4

URA TVRDI

"Đukanović zloupotrijebio funkciju"

Iz Građanskog pokreta URA su poručili da je Milo Đukanović, učešćem na završnom skupu Demokratske partije socijalista, uoči lokalnih izbora u Tuzima, zloupotrijebio funkciju predsjednika Crne Gore.

"Vječiti predsjednik DPS-a i odlazeći predsjednik države sinoć je u Tuzima, po ko zna koji put pokazao da nije predsjednik svih građana, jer je sa državnom funkcijom, koja mu klizi iz ruku, učestvovao na partijskom skupu i politički agitovao za svoju partiju", saopštila je URA.

Đukanović je tim činom, kako navode, dao do znanja koliko su mu važne evropske vrijednosti i koliko do njih drži.

"Maniri svojstveni čovjeku koji je trideset godina zarobio državu, oštro konfrotirajući građane u njoj, što je i sinoć pokazao kao navodni predsjednik svih građana", ističu iz URA-e.

Kako kažu, Đukanoviću sve više građana na ulici, iz subote u subotu, govori da ode i državu vrati poštenim i časnim građanima.

"Najkomičnije zvuči njegova izjava po kojom je njegova partija promoter novih lica u politici, i gruba neistina da su u opozicionim klupama sve lica iz 90-ih. To kaže čovjek koji je oličenje 90-ih", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније