Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

02. 03. 2019. 17:37 >> 17:03
10

DPS PORUČIO

"Građani Nikšića bojkotovali protest"

Nikšić je danas još jednom potvrdio svoju opredijeljenost i privrženost demokratskim principima i evropskom putu Crne Gore, i jasno rekao ne retrogradnoj i rušilackoj politici, saopšteno je iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) nakon protesta opozicije u tom gradu.

U saopštenju te stranke povodom protesta dijela opozicije koji je održan u Nikšiću, navodi se da, kao što su te stranke 2017. godine bojkotovali lokalne izbore, danas njih bojkotovali građani Nikšića.

"I dok su promašeni političari, dokazani demagozi i obmanjivači, a osvjedočeni gubitnici muku mučili da sakupe na mobu u Nikšiću svoje članove iz cijele Crne Gore, ne bi li tako poslali poruku kako se grad pod Trebjesom odrekao DPS-a i svog predsjednika, nikšićka omladina im je na dostojanstven način, kao i uvijek do sada, prkosno i ponosno odgovorila i poslala jasnu poruku", kaže se u saopštenju DPS-a.

Navodi se da je više od stotinu mladih današnjim učlanjenjem u DPS u Nikšiću jasno poručilo da ne žele iskonstruisane afere, izdajnike, demagoge, nezavisne „intelektualce“, koje okuplja mržnja prema Crnoj Gori i pohlepna vlastoljubivost.

Iz DPS-a su kazali da omladina želi da razvija Nikšić i Crnu Goru zajedno sa DPS-om, jer su sigurni da je jedino naša partija kadra da vodi ovaj grad i državu pravim putem.

"Njihova paradiranja, okupljanja, autobuse, neznane i nezvane goste, Nikšićani su odavno prozreli i prezreli, pa su i ovog puta doživjeli fijasko", poručili su iz DPS-a.

Oni su rekli da omladinu nikšićku ne mogu obmanuti i prevariti, jer je mladost Nikšica svjesna da mnogobrojni projekti koje je vlast realizovali i koji tek slijede nijesu nikakva fatamorgana već rezultat odgovorne politike DPS-a.

"I tako je danas Nikšić ispratio one koji ga se sjete samo kad ponestane inostranih donacija, kad ni prljava kampanja, ni prljaviji umovi lica sa potjernica ne pomažu njihovim naumima", kazali su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније