Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

06. 03. 2019. 11:12 >> 10:37
10

MILAČIĆ PORUČIO

"Protesti jedino preostalo oružje u borbi protiv režima"

Inicijativni odbor Prave Crne Gore u Podgorici u proširenom sastavu, donio je odluku o podršci građanskim protestima u punom kapacitetu.

"Smatram da je jedini način da se izborimo protiv kriminala zapravo ulica koja je, kako vidimo, ujedinila sve vjere, sve nacije, sve političke partije", kazao je Milačić.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić osim odluka o imenovanju povjerenika za mjesne zajednice u Podgorici postavio je Svetozara Ulićevića za koordinatora Prave Crne Gore za gradsku opštinu Golubovci, kao i advokata Mirka Mićunovića za pravnog savjetnika u odboru Prave Crne Gore u Podgorici.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније