Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

07. 03. 2019. 11:02   >>  10:29

DPS SAOPŠTIO

Nezaposlenost najveći problem mladih u Beranama

U Beranama je najveći problem mladih nezaposlenost, koja ih prisiljava da u sve većem broju nepovratno odlaze iz grada, ocijenio je Savjet mladih DPS-a Berane.


Savjet mladih DPS-a Berane danas je održao sjednicu Izvršnog odbora u proširenom sastavu, na kojoj su analizirane aktivnosti u prethodnoj godini i usvojen plan rada za 2019.godinu.

Predložene su, kako je saopšteno, konkretne mjere i aktivnosti u cilju aktuelizovanja i rješavanja ovog gorućeg problema.

"U diskusijama mladih iskazano je veliko nezadovoljstvo neodgovornimn odnosom beranske lokalne vlasti prema životnim problemima građana", navode iz DPS-a.

Na sjednici je dat i osvrt na aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori.

"Konstatovano je da mladi ne smiju i neće dozvoliti da dezinformisanje putem društvenih mreža i medijsko spinovanje utiču na destabilizaciju Crne Gore, te da je podrška mladih Berana Milu Đukanoviću, predsjedniku Crne Gore i DPS-a bezrezervna, kao i da programski principi politike DPS-a nemaju alternativu", navode iz DPS-a.

Zaključeno je da nacionalistička retorika i politikanstvo ne mogu ugroziti evropski put Crne Gore koji je trasirala Demokratska partija socijalista, niti mogu ugroziti njenu nezavisnost i razvoj u okvirima evropskih i evroatlanskih vrijednosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније