Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

08. 03. 2019. 16:53 >> 18:17
8

ZARUBICA REAGOVAO

"Koprivicu ćemo tužiti za klevetu"

Željko Zarubica, kojeg je policija juče privela zbog drskog ponašanja prema poslaniku Demokrata, najavio je tužbu protiv Moma Koprivice zbog, kako je saopštio, klevete i povrede ugleda.

"Iznenađeni smo i uvrijeđeni optužbama i klevetama koje je naš komšija Momo Koprivica saopštio javnosti. Jedina istina oko čitavog ovog slučaja je da smo u povratku iz grada oko 3.30 časova ujutro greškom udarili u dovratnik njegovih vrata, nakon čega smo nastavili penjanje ka našem porodičnom domu", naveo je u saopštenju Zarubica.

Poslanici Demokrata u Skupštini Crne Gore, Momo Koprivica i Danilo Šaranović, održali su juče vanrednu press konferenciju, na kojoj su obavijestili javnost o napadu koji se desio tokom prethodne noći na poslanika i potpredsjednika Demokratske Crne Gore, Moma Koprivicu.

Zarubica tvrdi da kad su se nalazili ispred njihovih vrata koja se nalaze na četvrtom spratu, začuli su komšiju Koprivicu koji urla na njih sa drugog sprata.

“U tom trenutku komšija Koprivica je na najbrutalniji način izvrijeđao nas i naše porodice ne birajući riječi i uvrede, što ne priliči jednom poslaniku i dugogodišnjem komšiji sa kojim nikad u životu nismo imali problem i kojem smo se redovno u prolazu javljali. Nakon tih uvreda mi smo se vratili do njegovih vrata kako bi uputili izvinjenje zbog slučajnog uznemiravanja, najnormalnije smo pokucali na vrata, međutim, komšija Koprivica ih više nije otvarao i nije se oglašavao, nakon čega smo se udaljili od njegovih vrata i otisli kući”, tvrdi Zarubica.

Prema njegovim riječima, sve što je uslijedilo nakon ovog banalnog događaja vide kao klasičnu zloupotrebu u političke svrhe, a kako ističe, politika ih nikad nije zanimala, što, kako dodaje, odlično zna i komšija Koprivica koji je više puta pokušao da ih vrbuje u Demokrate, što su svaki put odbili.

“Obavještavamo komšiju Koprivicu da će sve navode i klevete koje je saopštio javnosti na naš račun imati priliku da dokaže na sudu jer ćemo da podnesemo krivičnu prijavu za klevetu i povredu ugleda. Odlučni smo da ovaj slučaj ogolimo do kraja i upoznamo javnost na šta je sve spreman komšija Koprivica zarad svojih sitnih političkih interesa”, ističe Zarubica.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније