Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

11. 03. 2019. 11:49   >>  11:15 8

MILAČIĆ POZIVA

Katnić da se izvini građanima koji protestuju

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da se izvini učesnicima protesta.

Katnić je Danu kazao kako ne postoji nijedan razlog da se povuče sa funkcije glavnog specijalnog tužioca.

"Žao mi je što su pomamili ovaj narod da protestuje. Bolje da su pošli ako imaju gdje malo zemlje da obrađuju, da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih volio da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronamjeran savjet, jer i ja to radim", rekao je Katnić.

Milačić je nakon ove izjave Katnića saopštio da nije nikakva novost to što glavni specijalni tužilac "redovno iznenađuje crnogorsku javnost svojim istupima, ali i selektivnim i neprofesionalnim poimanjem pravde".

"Međutim, ovog puta je otišao korak dalje i sa vrijeđanja zdravog razuma nacije nastavio i sa vrijeđanjem građana koji ga, usput rečeno, finansiraju. Izjavu Katnića da, kako kaže, 'pomamljeni' građani trebaju da sade luk umjesto što protestuju, ocjenjujemo skandaloznom, neumjerenom i, iznad svega, uvredljivom za desetine hiljada nezadovoljnih građana", rekao je Milačić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније