Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

11. 03. 2019. 14:13   >>  13:39 6

LOŠ IZBORNI REZULTAT SNP

Kolja Ljuljđuraj podnio ostavku

Predsjednik Odbora SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj podnio je danas ostavku na tu funkciju uz obrazloženje da je to njegov moralni čin zbog lošeg izbornog rezultata na nedavno održanim lokalnim izborima u Malesiji.

Na konferenciji za novinare tim povodom, Ljuljđuraj je podsjetio da je SNP svih ovih godina kao građanska partija bila u službi građana Tuzi i Malesije, ali su ovoga puta oni to, izgleda, zaboravili.

"Imali smo loš izborni rezultat, nijesmo uspjeli da dobijemo parlamentarni status. Tako su građani željeli i smatrali da SNP ne treba da bude u Skupštini opštine Tuzi. Ipak, SNP će raditi kao i do sada, sa građanima i za građane, jer nam je njihov interes uvijek bio na prvom mjestu. Poručujem građanima Tuzi i Malesije, tj. podsjetiću ih da su SNP Tuzi i Kolja Ljuljđuraj, uvijek bili uz njih kad im je bilo najteže. Kad je bio 'Orlov let', SNP je jedina bila uz njih. Posebno bih istakao 2006. godinu kada smo bili tas na vagi, pa smo dali podršku albanskim partijama i na taj način poslali DPS u opoziciju, prvi put u istoriji višepartizma", podsjetio je Ljuljđuraj.

Na kraju, Ljuljđuraj se zahvalio svima onima koji su svoj glas dali SNP i prepoznali ono što je ona za njih radila u prethodnom periodu. Takođe, Ljuljđuraj je čestitao građanima Tuzi samostalnu opštinu uz podsjećanje da je to bio program SNP-a.

"Kao i svih godina unazad, izbori u Tuzima, ali i svuda u Crnoj Gori, nijesu bili slobodni i demokratski. Građani su dali glas za one koji su radili i rade protiv njihovog interesa, ali neka im je sa srećom", zaključio je Ljuljđuraj.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније