Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 03. 2019. 12:44   >>  12:10 7

SNP POZIVA

"Katnić nije dorastao funkciji, da se povuče"

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić nije dorastao funkciji koju obavlja, i mora se povući sa tog mjesta, nakon izjava svjedoka saradnika Saše Sinđelića, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Iz SNP-a su kazali da u zemljama razvijene demokratije predstavnici pravosudne grane vlasti ne komentarišu dnevno-političke događaje, političke procese, a kamoli proteste, kojima građani izražavaju nezadovoljstvo protiv aktuelne vlasti.

"Ali, Crna Gora ne bi bila zemlja čuda, da nema ljude poput Milivoja Katnića, koji svoje građane nazivaju 'pomamljenim' i pritom im sugerišu da 'sade luk' umjesto što protestuju. Ovako nešto može izjaviti samo neko ko je neodgovoran", smatraju u SNP-u.

Komentarisali su i, kako navode, "sinoćnji debakl koji mu je priredio tzv. svjedok saradnik Sinđelić, koji je demantovao sve ono na čemu počiva Katnićeva optužnica u tzv. procesu državni udar".

"Postaje jasno da SDT nije dorastao ovoj funkciji i da se mora povući sa ovog mjesta. Na sreću, brzo će doći bolja vremena, kada će svako raditi svoj posao, kada se neće sprovoditi selektivna pravda i kada će predstavnici vlasti raditi u interesu svih građana, a ne uskog kruga svojih poslušnika", zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније