Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 03. 2019. 11:29   >>  10:57 10

PRAVA CG ĐUKANOVIĆU

"Građani će vas natjerati da podnesete ostavku"

Možda predsjednik Crne Gore Milo Đukanović neće sam podnijeti ostavku, ali će ga građani natjerati da to uradi, saopštila je Prava Crna Gora.

 

Iz stranke Marka Milačića su reagovali na intervju predsjednika Đukanovića za TVCG, u kojem je, između ostalog, rekao da neće podnijeti ostavku na tu funkciju.

"Možda vi nećete sami podnijeti ostavku, ali znajte da će vas građani Crne Gore natjerati da to uradite, htjeli vi to ili ne. Stoga, pozivamo sve građane Crne Gore, pa i one iz redova DPS-a koji vide da njihov brod polako tone, da masovno izađu na proteste u subotu 16. marta", saopštila je Prava Crna Gora.

Protesti, kako navode, jesu politički.

"Nažalost, u društvu koje ste vi stvorili, politika je i hleb koji jedemo, i mlijeko koje pijemo, i gorivo koje nam poskupljujete svake sedmice", istakli su iz Prave Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније