Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 03. 2019. 14:08 >> 13:36
15

SAVJET MLADIH DPS-A

Đukanović uživa punu podršku mladih iz cijele CG

Demokratska partija socijalista (DPS) i njen predsjednik Milo Đukanović uživaju uživaju punu podršku mladih iz cijele Crne Gore, saopštio je predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić.

 

Savjet mladih DPS-a održao je danas sjednice Savjeta i Predsjedništva.

Na sjednicama se razmatrao dosadašnji rad mladih, aktivnosti održavanja Opštinskih i Izvršnih odbora Savjeta mladih kao i dinamika aktivnosti za naredni period.

"Savjet mladih DPS Crne Gore se na današnjim sjednicama pored uobičajnih aktivnosti osvrnuo i na aktuelne proteste i montirane afere, usmjerene ne samo protiv Demokratske partije socijalista i njenog predsjednika Mila Đukanovića nego i protiv stabilnost i evropskog puta Crne Gore. Oštro osuđujemo svaki vid ovakvog djelovanja opozicionih partija, dijela medija, NVO sektora i odbjeglog biznismena i ovim putem šaljemo jasnu poruku da Demokratska partija socijalista i predsjednik Milo Đukanović uživaju punu podršku mladih iz cijele Crne Gore", kazao je Pešić.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније