Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Antena M ]

18. 03. 2019. 20:34 >> 22:01
32

PREDSJEDNIK CRNOGORSKE

Porijeklom sam Crnogorac, nacionalno sam Srbin

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević dao je 12. aprila 2016. intervju za Balkan info tv produkciju i na vrlo zanimljiv način definisao svoj identitet.

Kako, pogledajte u insertu koji je danas preplavio društvene mreže.

Nakon uspješne akademske i političke karijere u Srbiji, tokom koje je bio i poslanik u srpskom Parlamentu, Pavićevic se vratio u Crnu Goru i postao predsjednik Crnogorske.

Na izborima za parlament Glavnog grada Crnogorska je bila u koaliciji sa DPS-om, da bi potom ušla u savez sa DF, Demokratama i ostalim partijama koje čine vlast u Budvi.

Crnogorska je nedavno izašla iz koalicije u Podgorici, a gospodin Pavičević je, zajedno sa Miodragom Lekićem i Aleksom Bečićem, organizovao proteste na Cetinju, u Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, sa kojih su se okupljeni pridruživali "građanskim" protestima u Podgorici.

I sami lideri ovih partija bili su akteri prvih protesta, koji se već duže od mjesec, subotom, održavaju u Podgorici pod nazivom "97000 - odupri se".

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније