Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

21. 03. 2019. 12:46 >> 12:22
13

DPS KOLAŠIN

"Demokrate opet podmeću"

Kolašinski odbor DPS-a optužio je Domokrate da lažnim fotografijama pokušavaju da prevare javnost.

Predsjednik žabljačkog odbora Demokrata Darko Šljivančanin podnio je Vrhovnom državnom tužiocu krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba zbog, kako navodi, pustošenja šume u NP "Durmitor". Demokrate su juče medijima, tim povodom dostavile, kako navode fotografije posječene šume u tom NP.

Na drugoj strani u DPS-u tvrde da je riječ o fotografijama posječene šume u Kolašinu, za šta optužuju člana Demokrata Vladimira Martinovića.

„Nakon što je potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica, senzacionalno objavio fotografije posječenih stabala, osnovano sumnjamo da su na fotografijama zapravo prikazani rani radovi njegovog kolege iz Kolašina – (Vladimira) Martinovića, kada je sa obronaka Komova namjeravao da se vine u preduzetničke visine“, poručuju iz kolašinskog DPS-a.

DPS optužuje Demokrate za podmetanje.

„Ili su u PR timu Demagoga "promašili" folder sa fotografijama, ili je Koprivica želio da crnogorsku javnost, ali i svoje partijske kolege, podsjeti na "zasluge" jednog od svojih kolega iz predsjedništva partije. Šta god da je u pitanju, nijesmo previše radoznali, ali smo dužni da Demagoge po ko zna koji put opomenemo da povedu računa svaki put kada pokušaju da podmetanjima skrenu toliko željenu medijsku pažnju, valjda u nedostatku one političke i svake druge“, navodi se u saopštenju DPS-a.

Demokratama poručuju da, kako navode, prvo očiste svoje dvorište, a nakon toga mogu početi da se bave parkovima - od gradskih ka nacionalnim.

„Do tada, ostaje im jedino prašina, medijska i svaka druga, a i ona polako iščezava“, navodi se u reagovanju kolašinskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније