Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ RCG; Objavila: M.M ]

22. 03. 2019. 14:02   >>  13:36 24

STANIŠIĆ

Nije sporazum za budućnost, nego za spas opozicije

Nakon što su organizatori protesta "9.7000 - Odupri se" ponudili sporazum političkim strankama, a pojedine opozicione partije već odgovorile, stigao je i stav iz vladajuće partije. Obrad Mišo Stanišić iz DPS-a, za Radio Crne Gore, saopštio je da to nije Sporazum budućnosti, već "Sporazum za spas opozicije“ koja je, kako kaže, ionako bila razbijena.

"Prvo, ja ne znam uopšte ko postavlja uslove i ko podnosi platformu. Što se protesta tiče svima je jasno da su to politički protesti. Samo pokušavaju da bace građanima prašinu u oči. Treba biti mnogo pametan i mnogo razborit da bi se shvatilo ko, kome i šta nudi, koji su uslovi, a ko prihvata sporazum za budućnost, mada bih ga prije nazvao sporazumom za spas opozicije", rekao je Stanišić.

On ocjenjuje da je opozicija do skoro bila praktično razbijena, dodajući da je teško i sada sastaviti.

"Ja zaista ne znam pod kojim uslovima se šta i kome nudi. Da se samo tome čovjek posveti, i samo o tome da razmišlja pitanje je da li bi odgonetnuo sve zavrzlame i sve igre koji oni jedni drugima žele da upute. Ja zaista ne znam ni šta ta tzv. građanska opozicija protesta nudi političarima, prije bih rekao da su to političke igre i da političke opozicione partije, koje su u opoziciji nude jedna drugoj i da prebacuju loptu građanma, a da građani o tome vjerujte mi pojma nemaju", saopštio je Obrad Mišo Stanišić.

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније