Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

28. 03. 2019. 20:09 >> 19:34
1

IZ SD-A PORUČILI

Vlast u Petnjici mora bolje da radi

Aktuelna opštinska vlast u Petnjici, u kojoj Socijaldemokrate ne participiraju, može i mora bolje, jer je evidentno da na kvalitetan način ne koristi spremnost Vlade da se okrene sjeveru Crne Gore, saopštio je član predsjedništva SD-a Safet Korać.

 

Opštinski odbor Socijaldemokrata Petnjice održao je sjednicu kojoj su, pored članova Odbora, prisustvovali i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, potpredsjednik, Damir Šehović, generalni sekretar, Danilo Mirotić i član Glavnog odbora i koordinator za Petnjicu, Elvir Klica.

“Predsjednik SD-a Ivan Brajović, iskazao je zadovoljstvo rastom podrške Socijaldemokratama u Petnjici, ali i širom Crne Gore, navodeći da su razlozi za trend rasta podrške SD-u, vođenje jasne i dosljedne politike, kao i ostvarivanje programskih ciljeva, na osnovu kojih dobijamo podršku građana, što nas dodatno obavezuje da nastavimo sa realizacijom onoga što smo obećali građanima, ne odustajući od naših programskih opredjeljenja”, navodi se u saopštenju.

Potpredsjednik SD-a Damir Šehović, kazao je da je Petnjica uvijek imala nedvosmislenu podršku Socijaldemokrata.

“U prilog tome ide činjenica da smo se posvećeno borili ne samo za samostalnost opštine, nego i za stvaranje uslova za kvalitetniji život u Petnjici. Tome su Socijaldemokrate na svim nivoima posvećene i drago nam je da to Petnjičani iz dana u dan sve više primjećuju”, saopšteno je iz SD-a.

Član Predsjedništva Safet Korać podsjetio je na posvećenost ovoj opštini koju SD od početka pokazuje.

“To je, prema riječima Koraća, pokazano i dokazano svojevremeno i zalaganjem za obezbjeđivanje značajnijih sredstava iz Egalizacionog fonda preko naših predstavnika u Skupštini Crne Gore, otvaranjem područne jedinice Uprave za nekretnine u ovoj opštini, dok će Zakon o hitnoj medicinskoj pomoći, koji je u proceduri, stvoriti preduslove za otvaranje Službe hitne medicinske pomoći u Petnjici, što će stvoriti pretpostavke za kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, i mnogo čega drugog”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније