Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

29. 03. 2019. 09:14 >> 08:39
20

ORDEN MARKA DAKOVIĆA

Glavni odbor Nove u Beogradu, odlikovaće Bećkovića

Glavni odbor (GO) Nove srpske demokratije zasjedaće danas u Beogradu, a na tom skupu će odlikovati srpskog pjesnika Matiju Bećkovića Ordenom Marka Dakovića.

Funkcioner te stranke Jovan Vučurović je poručio da održavanje GO u Beogradu ne može biti smetnja da poslanici Nove ne budu na protestu u subotu, kada će sa ostatkom opozicije i sa predstavnicima građanske inicijative "Odupri se", koja organizuje proteste, potpisati "Sporazum o budućnosti".

Na svečanoj sjednici, osim lidera Nove Andrije Mandića, govoriće i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, kao i Matija Bećković.

Glavni odbor Nove krajem januara odlučio je da Orden Marka Dakovića dodijeli pjesniku Matiji Bećkoviću.

 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније