Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

29. 03. 2019. 20:33 >> 19:56
2

DEMOKRATE PORUČILE

"Bićemo uvijek sa građanima Bara"

Klub odbornika Demokrata u SO Bar poručio je Demokratskoj partiji socijalista da će uvjek biti gdje treba, uz Barane, kako bi funkcionere vlasti podsjećali da rade u interesu građana i kako im ne bi dozvolili da se opuste.

“Teško vam je, razumijem vas,  kada vidite toliki broj ljudi širom Crne Gore kako vam poručuju da je dosta bilo i da većih demagoga od vas nije bilo niti će biti u istoriji Crne Gore. Obećavate sve i svašta 30 godina, a sve što ste dotakli u našem gradu ste uništili, vi i vaši "privatizacioni tajkuni". Ima li smisla više pominjati barsku privredu i sva ona preduzeća koja ste sravnili sa zemljom i ostavili svoje građane na ulici?!”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Navode da su protesti natjerali DPS da mijenja svoju odluku.

“Tako ste samo dva dana prije, nego vam je vaš zamjenik predsjednika Opštine udario packu, pozivali investitore i izvođače da nastave da “rade” punom parom”, navodi se u saopštenju.

 Demokrate optužuju DPS da su krivi zbog toga što nije u cjelosti prošao njihov predlog o donaciji dvije odborničke dnevnice Narodnoj kuhinji.

“Puno vam je bilo dvije, pa ste ultimatumom naš predlog sveli na jednu. Što ne kažete koliko ste novca potrošili na mezetluke večere i to iz džepa vaših sugrađana?!”, navodi se u saopštenju.

Poručili su da će uvijek biti sa građaima Bara.

“Demokrate će uvijek biti tamo gdje treba i kada treba - u sali Skupštine opštine ili van nje. Bićemo mi gdje treba i u subotu i svakoga dana. Bićemo sa građanima Crne Gore i našeg Bara, a vi sa vašim foteljama, koje će vas svakoga dana sve više žuljati. Nećemo vam dati da se opustite. Ako mislite da je sala SO Bar jedino mjesto gdje se štite interesi grada i građana Bara, grdno ste se prevarili i, ne tako davno, uvjerili. Skupština opštine će biti mjesto demokratije kada vi odete”, zaključuju Demokrate.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније