Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

30. 03. 2019. 13:59 >> 13:32

BRAJOVIĆ U BERANAMA

"SD najperspektivnija snaga na političkoj sceni"

Predsjednik SD-a Ivan Brajović kazao je da se svakim danom sve više potvrđuje činjenica da su Socijaldemokrate najprogresivnija i najperspektivnija snaga na političkoj sceni Crne Gore.

On je dodao da u prilog tome govore konkretni rezutati i sada već dvocifrena procentualna podrška birača, koja iz izbora u izbore nezaustavljivo raste.

To je saopštio na Sjednici OO Socijaldemokrata Berana koja je održana je uz prisustvo potpredsjednika Damira Šehovića, generalnog sekretara Danila Mirotića, kao i koordinatora za Berane Gorana Petrovića.

“Socijaldemokrate imaju odbornike u svim lokalnim parlamentima, što doprinosi izuzetnom porastu podrške u svim sredinama. Sve to nam je vjetar u leđa da nastavimo da kao jedan od ključnih političkih činilaca u Crnoj Gori, unaprjeđujemo ekonomski i drušrtveni ambijent širom Crne Gore. Izrazio je zadovoljstvo jačanjem partijske infrastrkture, posebno se osvrćući na Berane i lokalno rukovodstvo naše partije u ovoj opštini, kao i na osjetno jačanje ovog opštinskog odbora i već vidljive rezultate politike koju vode i povjerenja koje uživaju kod građana”, kazao je Brajović

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, istakao je da Socijaldemokrate u Beranama daju značajan i primijetan doprinos razvoju ove opštine, što prepoznaje sve veći broj građana.

“Zato ćemo bez sumnje na narednim izborima u ovoj opštini ostvariti dobar izborni rezultat, jer dokazujemo da smo garant prosperiteta svake opštine u kojoj se nalazimo na vlasti, a na slučaju Berana je vidljivo da i izvan vlasti radimo isključivo za dobrobit građanki i građana i da je naš prioritet bolji i kvalitetniji život u svakom kutku Crne Gore. Resori kojima upravljamo svjedoče o našoj posvećenosti razvoju sjevera, renoviranje vrtića, kao i velikog broja škola na područuju beranske opštine, kao i otvaranje Univerzitetskog centra, pokazatelj su iskrene brige za za razvoj ove opštine”, kazao Je Šehović.

Predsjednik OO SD Berana, Onur Babaić, kazao je da su Socijaldemokrate u Beranama postale respektabilan subjekt na političoj sceni, o čemu najbolje govori veliki trend rasta i priliv novih članova.

“Jedan od razloga razvoja našeg odbora su različite aktivnosti koje se često sprovode, naše progresivne ideje koje su naišle na prihvatanje kod velikog broja naših sugrađana, naročito mladih i obrazovanih ljudi, koji daju veliki doprinos našem rastu i na najbolji način personifikuju naše političko opredjeljenje i okrenutost prema stvaranju ambijenta u kojem će postojati više šansi za napredovanje svakog pojedinca. Ali ono po čemu je najprepoznatljiva naša politika svakako jesu aktivnosti naših predstavnika u Vladi Crne Gore, čiji resori su okrenuti razvoju Berana, tu naročito mislim na stvaranje pretpostavki da naša opština postane pravi univerzitetski centar, osim renoviranja postojećeg i na izgradnju novog vrtića, koja je u najavi, ali i na različita ulaganja u zdravstvenom sektoru”, poručio je Babaić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније