Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 04. 2019. 21:48 >> 21:59
12

DF GREMINGERU

"Zatvoriti kancelariju OEBS-a u CG"

Lideri DF poručili su da je najbolje da se kancelarija OEBS-a u Podgorici zatvori, nego što, kako su naveli, postoji kao ekspozitura crnogorskog režima. Lideri DF-a Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević razovarali su danas sa generalnim sekretarom OEBS Tomasom Gremingerom.

Kako je saopšteno iz DF-a oni su ocijenili da se delegacija OEBS do sada pokazala kao veoma pristrasna i okrenuta potrebama režima.

“Takvo ponašanje navodi na osnovanu sumnju da su predstavnici OEBS korumpirani, a nije prvi put da režim u Crnoj Gori kupuje pojedine međunarodne predstavnike”, saopšteno je iz DF-a.

Lideri DF su, kako je saopšteno iz tog pokreta, istakli da je godinama na sceni otvoreni progon DF-a.

“Milan Knežević i Nebojša Medojević su nevini ležali u zatvoru, a predstavnici OEBS nijednom nisu reagovali na otvorenu režimsku torturu nad najjačim opozicionim savezom. Takođe, nijesu pokazali interesovanje kada je zarobljeno pravosuđe oduzelo pasoš Andriji Mandiću zbog čega nije mogao da prisustvuje zasijedanjima Parlamentarne skupštine OEBS-a”, navodi se u saopštenju DF-a.

Oni su, takođe naglasili da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori G katastrofalna

“Takođe, lideri DF su upozorili da režim i njegove službe ne prezaju ni od izazivanja etničkih sukoba i incidenata u Crnoj Gori, što su pokazali i na primjeru krstionice na Miholjskoj Prevlaci, koju su vjernici odbranili i pokazali kako se čuvaju pravoslavne svetinje od nasilnika i onih koji su pljunuli na svoje pretke”, stoji u saopštenju DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније