Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 04. 2019. 18:00 >> 18:06
6

"ODUPRI SE-97.000"

Sjutra protest u Podgorici

Protest pokreta "Odupri se - 97.000" biće održan sjutra u 19 sati na platou ispred Skupštine u Podgorici.

"Selimo se sa Trga nezavisnosti i približavamo institucijama da bismo nastavili sa akcijama njihovog opkoljavanja i vršenjem pritiska. Biće nas dovoljno da zauzmemo cijeli prostor ispred zgrade Predsjednika, Skupštine, Centralne banke, a posjetićemo i zgradu VDT-a tokom šetnje. Sve ove institucije, a i brojne druge, moraju biti oslobođene i nadležni moraju snositi odgovornost za svoja nedjela. Jedini način da se izborimo za to je naša brojnost i istrajnost", saopštili su iz Pokreta.

Oni su pozvali učesnike protesta da brinu o onima koji šetaju ili stoje pored njih, te naglasili da sve treba da protekne nenasilno. 

Podsjetimo iz "Odupri se- 97.000" traže da ostavke podnesu čelnici države, tužilaštva, kao i Savjet i direktor RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније