Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

06. 04. 2019. 11:37   >>  11:38

DEMOKRATE PORUČILE

"Maćehinski odnos države prema Ulcinju"

Čestitke povodom Dana opštine Ulcinj uputila je Demokratska Crna Gora, iz koje su saopštili da je evidentan maćehinski odnos države prema najjužnijem crnogorskom gradu.

"Opština koja, s obzirom na svoje potencijale, broj kultura koje je udomila na svojoj teritoriji, ne zaostaje, nimalo, za mediteranskim gradovima širom Sredozemlja koji su, nažalost, svi vidljiviji i prepoznatljiviji na njegovoj mapi, zaostaje u odnosu na njih s obzirom na sposobnost onih koji su za to zaduženi da potencijale Ulcinja iskoriste za dobrobit građanki i građana Ulcinja, ali i cijele Crne Gore", saopštile su Demokrate.

Evidentan je, kažu, maćehinski odnos države prema Ulcinju i politika sklanjanja Ulcinja iz horizonta pažnje onih koji su zaduženi da se staraju o interesima Ulcinja, "što je krajnje nedopustivo i što vrijeđa osjećanja svakog ulcinjskog stanovnika".

"Sa željom da Ulcinjanke i Ulcinjani svoj bunt u odnosu na ovakav odnos vlasti prema njihovoj opštini, pokažu, zajedno sa svim jednako nezadovoljnim građanima Crne Gore, na građanskim protestima i da se, napokon, izbore za to da Ulcinj bude vidljivija opština kako domaćim, tako i stranim turistima, čemu odavno nastupio je vakat, još jednom, srdačno, Ulcinjankama i Ulcinjanima, čestitamo Dan opštine Ulcinj", navode Demokrate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније