Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 04. 2019. 19:57 >> 20:02
1

URA REAGOVALA

"Martinović zabrinut za šefa"

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Momčilo Martinović više se ne plaši samo za sebe, njega i njegove kolege iz partije obuzima drugi strah i to od smjene vlasti i odlaska šefa Mila Đukanovića, navode u reagovanju iz Građanskog pokreta URA.

Podsjetimo, GP URA reagovala je na saopštenje Martinovića, koji je kazao da ako trubljenjem nekoliko poletarca URA-e u sedam ujutru Ulicom Slobode ne uspiju da smijene vlast, održaće još jedan sastanak.

"Nakon što je čitavih 18 mjeseci skupljao hrabrost Momčilo Mošo Martinović je danas napokon progovorio. U prvi mah pomislili smo da se Mošo, kada je čuo sirene i povike ulicama Podgorice, opet osjetio ugroženim kao kada je u panici tvrdio da mu prijeti i ugrožava sigurnost aktivistkinja URE sa Cetinja. Naglašavamo aktivistkinja, žena, majka. Tada je Mošo prema riječima očevidaca, koordinisao batinašima i kriminalcima iz svih krajeva Crne Gore koji su pod kapuljačama na sramotan i bestidan način napadali i prebijali njegove komšije, rođaka i druge sugrađane što ga politički i moralno diskredituje za bilo kakvu daju komunikaciju", tvrde u saopštenju.

Martinović se, kako navode, u reagovanju najviše bavi URA-om, jer je, kako tvrde, taj pokret postao trn u oku DPS-a.

"Gdje god se pomenu građanski bunt, performansi i protesti od Ulcinja i Bara preko Podgorice i Danilovgrada do Pljevalja i Žabljaka DPS uvijek vidi URA-u. Postali smo vam noćna mora, sanjate nas i vidite svuda, priviđamo vam se na svakom koraku, a ne znate da najbolje tek slijedi", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније