Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

10. 04. 2019. 17:07 >> 17:18

ODBOR GO GOLUBOVCI

Podrška SD-u u Zeti može samo da raste

Socijaldemokrate u Zeti imaju perspektivu i podrška građana Zete partiji može samo da raste, saopšteno je na Odboru GO Golubovci.

 

Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović ka-že da je zadoivoljan radom Socijaldemokrata u Golubovcima.

“Na osnovu vašeg rada i zalaganja, naša partija ima parlamentarni status u Golubovcima i jedan je od činilaca vlasti. Na tome vam svima zahvaljujem, uz napomenu da u periodu koji je pred nama moramo još više raditi kako bi podrška Socijaldemokratama nastavila da raste. Od osnivanja partije do danas, mukotrpnim radom svih naših članova i aktivista, Socijaldemokrate su duplirale broj glasova osvojen na parlamentarnim izborima i ostvarile parlamentarni status u svakoj lokalnoj samoupravi i po tome smo jedinstveni”, kazao je Brajović.

Predsjednik Odbora GO Golubovci Saša Popović je istakao da Socijaldemokrate u Zeti imaju perspektivu i da podrška građana Zete partiji može samo da raste.

“Ono što je za nas najbitnije jeste da je svaki glas za Socijaldemokrate dobijen časno i pošteno, rekao je Popović. U budućem periodu, glavni zadatak našeg odbora biće komunikacija sa građanima Zete, kako bismo prepoznali njihove probleme i radili na njihovom rješavanju. Samo tako, stalnom komunikacijom sa građanima, možemo poboljšati naš rezultat i to ćemo i učiniti”, zaključio je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније