Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

11. 04. 2019. 09:29 >> 09:42
53

PRAVA CG

Milačić u policiji zbog paljenja NATO zastave

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je u Centru bezbjednosti Podgorica zbog, kako je saopšteno iz njegove partije, događaja od četvrtog aprila koji se odnosi na performans paljenja NATO zastave.

Milačić je na performansu izvedenom 4. aprila istakao da zastavu NATO saveza pali da bi na simboličan način, kako je naveo, poslao poruku da većinska Crna Gora nije zaboravila protivzakonito bombardovanje Crne Gore, ali ni žrtve. 

"Prava Crna Gora pita: zbog čega se predsjednik jedne političke partije, koji je izražavao svoj politički stav i volju većine građana Crne Gore simboličnim paljenjem zastave hitno procesuira i trenutno nalazi u policiji, a predsjednik DPS-a Milo Đukanović ni nakon višemjesečnih, da ne govorimo o posljednjih trideset godina, optužbi i jasnih dokaza u aferi koja trenutno potresa Crnu Goru, nije ni pozvan na saslušanje? Da li je to NATO „demokratija“, „pravda“ i „pravo“?", saopšteno je iz Prave CG.

 

Пратите нас на

Коментари53

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније