Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

11. 04. 2019. 16:48 >> 16:48
5

POKRET ODUPRI SE

"Učesnik incidenta ispred CEDIS-a javni funkcioner"

Iz pokreta Odupri se tražili su da se ispita njihovo saznanje da je da je jedan od učesnika jučerašnjeg incidenta ispred CEDIS-a Aleksandar Ljumović zapošljen u CEDIS-u, a istovremeno je, kako saznaju, i član Odbora direktora Pošte Crne Gore.

 

“Ljumović ne samo što je javni funkcioner, već je i politički aktivan, i to u najsramnijem privjesku DPS-a, takozvanoj Liberalnoj partiji. Valjda toliki liberalizam vlada u toj partijskoj strukturi, da je Ljumović uzeo slobodu da ničim izazvan napadne demonstrante, nakon čega je dvjema učesnicama morala da bude pružena medicinska pomoć”, navodi se u saopštenju pokreta.

Uprava policije je juče saslušala Ljumovića, a nakon toga u saopštenju navela da je zapošljen u CEDIS-u.

“U njegovom imovinskom kartonu, međutim, nema tih podataka. Ovo bi možda bio posao i za Agenciju za sprečavanje korupcije, da takva institucija uopšte služi ičemu, osim progonu političkih neistomišljenika i brižljivom prikrivanju dokaza o kriminalnim aktivnostima miljenika sistema”, navodi se u saopštenju.

“Molimo nezavisne i slobodne novinare u Crnoj Gori da provjere ove navode, da bismo potvrdili ovo skandalozno ponašanje javnih službenika, za čije plate građani uredno svakog mjeseca izdvajaju svoj novac.”

Iz Pokreta Odupri se saopštili su da se neće povinovati, kako su kazali, ničijoj sili.

“Ovo je još jedan dokaz o političkoj kulturi, i kulturi uopšte, koju takozvane institucije i pojedinci koji se kriju, baštine. Upotreba sile je poželjna u ovom sistemu. Koriste je čak i oni čija je moć mizerna i koji zavise od milostinje svog gospodara. Slobodni građani zato nemaju gospodara i neće se povinovati nikakvoj sili”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније