Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

11. 04. 2019. 21:15   >>  21:19 13

RADOVIĆ TVRDI

"Sve više mladih želi u DPS"

Uočavamo rastuće interesovanje građana Herceg Novog, prije svega mladih, da podrže politike DPS-a i postanu članovi naše partije, kazao je predsjednik Opštinskog odbora hercegnovskog DPS-a Slobodan Radović Krušo.

Kako je saopšteno iz DPS-a, večeras je na sjednici Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi jednoglasno zaključeno da izborna konferencija u ovom gradu bude održana 22. juna.

Usvojene su odluke o kriterijumima, broju i načinu izbora predstavnika Izborne konferencije DPS-a Herceg Novi, kao i dinamički plan realizacije neophodnih pripremnih aktivnosti.

"Uočavamo rastuće interesovanje građana Herceg Novog, prije svega mladih, da podrže politike DPS-a i postanu članovi naše partije. Zato je predstojeća Izborna konferencija odlična prilika da se nastavi sa daljom kvalitetnom kadrovskom obnovom DPS-a Herceg Novi od mjesnih odbora do Opštinskog odbora" kazao je Radović.

Iz lokalnog DPS-a ističu da su učesnici sjednice izrazili jedinstvenu podršku predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću i iskazali uvjerenje da će sve pripremne aktivnosti biti obavljene profesionalno i na vrijeme.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније