Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 04. 2019. 12:39 >> 12:39
4

DPS KOLAŠIN

Opštinska izborna konferencija 22. juna

Opštinska izborna konferencija zakazana je za 22. jun, saopštio je Opštinski odbor DPS-a Kolašin.


Iz DPS-a su istakli da su juče održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Kolašin na kojima su, u skladu sa usvojenom dinamikom realizacije aktivnosti opštinskih organa partije, jednoglasno usvojene odluke vezane za sprovođenje izbornog procesa na opštinskom partijskom nivou.

"Naglašena je potreba osvježenja kadrovskog kapaciteta partije mladim, obrazovanim, uglednim ljudima koji cijene vrijednosti koje baštini naša partija i na zadovoljavajućem nivou mogu da odgovore savremenim načinima političkog djelovanja. Takođe, istaknuta je neophodnost visokog stepena ozbiljnosti svih subjekata prilikom realizacije cjelokupnih predstojećih aktivnosti, a sve u cilju formiranja kvalitetnih partijskih organa koji će u budućem četvorogodišnjem periodu garantovati efikasan rad naše partije", navode iz DPS-a Kolašin.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније