Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 04. 2019. 17:16   >>  17:58 4

DPS

Izborna konferencija na Žabljaku 15. juna

Opštinski odbor DPS-a Žabljak, koji je danas razmatrao i usvojio partijska dokumenta u susret Osmom kongresu i predstojećoj izbornoj Konferenciji, jednoglasno je donio odluku da se izborna Konferencija te stranke održi 15. juna.

Na sastanku je razmotrena i aktuelna politička situacija u opštini, i afirmisana uloga partije u rješavanju pitanja od životnog značaja za sve građane, što je posebno demonstrirano u nedavnim aktivnostima vezanim za zaštitu Crnog Jezera i prirodnih ljepota Durmitora.

"Pozicija Opštinske organizacije DPS je u značajnoj mjeri učvrstila partijsko jedinstvo i relaksirala ukupnu situaciju na Žabljaku", navodi se u saopštenju.

Oni su osudili ponašanje Demokrata.

"Članovi Opštinskog odbora su osudili primitivno ponašanje malobrojne grupice pripadnika Demokrata koja u pripremi za organizaciju sjutrašnjeg protesta remeti mir u gradu, ne libeći se da uličarski vrijeđa učesnike današnjeg sastanka, i da plaši djecu s maskama na licu, sve pod sloganom 'Ne boj se'", dodaju u saopštenju.

OO DPS Žabljak osuđuje i to što su te osobe, kako tvrde, klevetale i vrijeđale predsjednika opštine i njegove saradnike.

"OO DPS Žabljak poziva svoje članove i sve građane Žabljaka da ne nasijedaju na provokacije i da se uzdrže od ishitrenih reakcija, jer će ovaj putujući cirkus koji mora pravdati novac dobijen od svojih poslodavaca ubrzo napustiti Žabljak. A našim sugrađanima koji su se uhvatili u to prljavo kolo ostaju stid i bruka dovijeka", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније