Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 04. 2019. 17:31 >> 17:31

SD

"Nastavićemo trend rasta u Plužinama"

Socijaldemokratska partija (SD) je duplirala broj glasova podrške na državnom nivou, a tom novom rezultatu je doprinio i plužinski odbor partije. Zato u narednom periodu moramo raditi kako bi se trend rasta koji Socijaldemokrate bilježe od osnivanja partije nastavio, kazao je predsjednik te partije Ivan Brajović.

Brajović i Danilo Mirotić generalni sekretar SD-a prisustvovali su sjednici OO Socijaldemokrata Plužina .

Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, Brajović je istakao značaj rezultata SD-a u Plužinama.

On je kazao da su i Plužine prošle godine potvrdile trend rasta Socijaldemokrata u svakoj sredini, pa je rezultat na lokalnim izborima u ovoj opštini bio bolji od onog na parlamentarnim 2016. godine.

"Mi smo duplirali broj glasova podrške Socijaldemokratama na državnom nivou, a tom novom rezultatu je doprinio i plužinski odbor partije. Zato u narednom periodu moramo raditi kako bi se trend rasta koji Socijaldemokrate bilježe od osnivanja partije nastavio, zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Plužina, Radoš Šućur, takođe je izrazio zadovoljstvo radom plužinskog odbora Socijaldemokrata.

"Ovo je mala sredina, ovdje nije lako dobiti glasove, ali mi smo to uspjeli. Uspjeli smo da ostvarimo i dobar rezultat na parlamentarnim izborima i da ga značajno poboljšamo na lokalnim", rekao je Šućur.

Sve to, naglašava on, ne bi učinili da nije članova i aktivista partije, a prije svega časnih i poštenih ljudi kojima se vjeruje.

"U narednom periodu, nastavićemo da razgovaramo sa stanovnicima ovoga kraja i uvjeren sam, uspjeti da postignemo da Socijaldemokrate u Plužinama, na prvim sljedećim izborima, nastave da bilježe rast broja glasova, zaključio je Šućur.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније