Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 04. 2019. 20:01 >> 20:02
3

DPS

Izborna konferencija u Ulcinju 30. juna

Izborna konferencija Demokratske partije socijalista u Ulcinju biće održana 30.juna, odlučio je Opštinski odbor.

Demokratska partija socijalista Ulcinj večeras je održala sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS-a Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

Kako se navodi u saopštenju, predsjednik Opštinskog odbora Ljoro Nrekić, upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji.

"Članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u ovom gradu održi 30.06.2019. U sklopu redovnih aktivnosti, u narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija na kojima će se predlagati predstavnici za Opštinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora", navodi se u saopštenju DPS-a.

Članovi Opštinskog odbora, kako se navodi u saopštenju, danas su dali punu podršku planiranim aktivnostima u cilju snaženja te partije na svim nivoima.

Sjednicama su prisustvovali koordinator ispred Predsjedništva Halil Duković i član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Bojan Đakonović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније