Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 04. 2019. 22:05 >> 22:04
3

DPS

Izborna konferencija u Beranama 15. juna

Opštinski odbor DPS-a Berane donio je odluku o sazivanju VIII Izborne konferencije za 15. jun.

Kako je saopšteno iz DPS-a, na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora te parije u Beranama članovi su upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS-a Crne Gore o raspisivanju izbora na opštinskom i državnom nivou, kao i sa pratećim dokumentima.

Bogdan Fatić, predsjednik OO DPS Berane, informisao je prisutne o planu predstojećih aktivnosti u susret lokalnim partijskim izborima.

"Opštinski odbor DPS Berane donio je odluku o sazivanju VIII Izborne konferencije DPS-a za 15. jun 2019. godine, zatim Odluku o kriterijumima, broju i načinu izbora predstavnika za VIII Izbornu konferenciju, kao i Odluku o formiranju radnih grupa za praćenje izbornih aktivnosti i pružanje pomoći mjesnim organizacijama u ovim aktivnostima", navodi se u saopštenju.

Nakon sjednice Opštinskog odbora, održan je sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora DPS-a i koordinatorima, na kojem je preciznije definisan način i vrijeme organizovanja sastanaka u mjesnim organizacijama.

"Tokom diskusija na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora, posebno je naglašeno da je potreban visok nivo odgovornosti svih učesnika u predstojećim izbornim aktivnostima, da bi se kroz izbor ljudi koji su posvećeni partiji i ostvarenju njenih programskih ciljeva konstituisali kvalitetni partijski organi, kako bi naša partija u narednom periodu mogla još kvalitetnije da odgovori svim izazovima koji se pred nju budu postavljali", navodi se u saopštenju.

Sjednicama Izvršnog odbora i Opštinskog odbora DPS Berane prisustvovali su Miodrag-Bobo Radunović, član Predsjedništva DPS Crne Gore i Drago Čantrić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније