Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 04. 2019. 18:35 >> 18:35
6

NA ŽABLJAKU

DPS: Bečićev protestni skup kao omanja žalba

Opštinski odbor DPS Žabljak ocijenio je da je današnji protest Demokrata, Crnogorske i Demosa u tom gradu bio totalni fijasko.

"Svi dosadašnji protesti Bečićevih Demokrata, sve s političkim marginalcima kao što su Lekić i Pavićević, bili su fijasko, ali ovaj današnji - baš totalni. Žabljačani su ga već krstili - "Svi pod stre'u". Jer su dvadesetak Žabljačana i svi njihovi gosti iz cijele Crne Gore, stali pod jednu. Da se sklone od kiše, ali su poslije svega otišli k'o pokisli... Šta reći - ni Lekić im nije došao. Neki kažu prepao se zbog neplaćenog poreza na vikendicu, ne pomaže ni slogan "Ne boj se", ali će prije biti da je kao najiskusniji među njima shvatio da bi tome što rade najviše odgovarala durmitorska izreka 'Moj zaludnji odu na Savinu vodu'", saopštio je OO DPS Žabljak.

Kako su kazali, ne pamte Žabljačani ni manjeg skupa, ni kraćih i praznijih govora.

"Ulična povorka na kraju ličila je na omanju žalbu kakve se praktikuju u našem kraju. Utihnuli su njihovi bubnjevi i trube, jer su shvatili da nemaju šta da traže na Žabljaku, prije nego su se i oglasili. Uzalud im i priča o njihovim zaslugama za odbranu durmitorskih prirodnih ljepota. Politički putujući curkus nastavio je put kroz Crnu Goru, mi čekamo da vidimo kako će isto proći njihovi članovi preobučeni u "građane", jer su i oni najavili da će posjetiti Žabljak u večernjim satima", kazali su iz žabljačkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније