Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Malesia.me; Objavila: M.M ]

15. 04. 2019. 22:10   >>  22:14 2

PODRŠKA 21 ODBORNIKA

Ivanaj potpredsjednik Opštine Tuzi

Ivan Ivanaj izabran je za potrpredsjednika Opštine Tuzi, na današnjoj, četvrtoj sjednici Skupštine Opštine Tuzi koja je sazvana po hitnoj proceduri. Njega je za tu funkciju predložio predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

 

Podrškom 21 odbornika, Ivan Ivanaj, visoki funkcioner Demokratskog Saveza Albanaca, izabran je za potpredsjednika Opštine Tuzi.

Na današnjoj sjednici Skupštine odbornici su takođe razmatrali još četiri tačke dnevnog reda: formiranje radnih tijela Skupštine, delegiranje članova za Skupštinu Turističke Organizacije, zatim izbor odbornika Skupštine Opštine koji po zakonu prisustvuju vjenčanjima.

Odbornici su danas jednoglasno usvojili i odluku za učlanjenje Opštine Tuzi u Zajednicu Opština Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније