Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

16. 04. 2019. 22:25 >> 22:27
10

PREDSTAVILI PLAN AKTIVNOSTI

DPS Glavnog grada priprema izbornu konferenciju

Proširena sjednica Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada, na kojoj su članovi tog stranačkog organa upoznati sa obavezama i planom aktivnosti u susret Osme izborne konferencije DPS Glavnog grada, održana je danas.

Kako je saopšteno, Osma izborna konferencija DPS Glavnog grada biće održana 29. juna ove godine.

U skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, pripremljena su dokumenta koja je razmotrio Izvršni odbor Odbora DPS-a Glavnog grada.

Kako se navodi, nakon obrazloženja predsjednika Odbora Vladana Vučelića i političkog direktora DPS-a Tarzana Miloševića, Odbor je jednoglasno prihvatio sva predložena rješenja sa utvrđenom dinamikom za njihovu realizaciju.

„Zaključeno je da će izborne aktivnosti u DPS-u Glavnog grada početi u mjesnim odborima, gdje će biti izabrani novi mjesni odbori, predstavnici za Izbornu konferenciju i predloženi kanditati za novi sastav Odbora Glavnog grada“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da brojnost članova DPS-a Glavnog grada i potrebne aktivnosti usmjerene na dalji razvoj Podgorice i Crne Gore obavezuju na jačanje kadrovskih rješenja i angažovanje raspoloživih potencijala za ostvarivanje planiranih ciljeva.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније