Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

19. 04. 2019. 19:13 >> 19:18
4

DELEGACIJA EU

Orav traži pojašnjenje stavova od Medenice

Šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aivo Orav objavio je danas na svom Twitter nalogu da su tražili pojašnjenje nedavne izjave predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice o palati pravde u Crnoj Gori.

Medenica je na panelu Borba protiv organizovanog kriminaliteta u Crnoj Gori, koja je održana u PR centru odgovarajući na pitanje kada će Crna Gora dobiti palatu pravde saopštila da Evropska komisija pravi opstrukcije.

”Vodimo veliku borbu da obezbijedimo sredstva, međutim, EK pravi opstrukcije, preko IPA sredstava želi našminkati crnogorske sudove, a ne dozvoliti nove moderne sudove u kojima ćemo se mnogo brže raspravljati upravo o krivičnim djelima učinjenim na organizovan način. Ali ćemo se izboriti i sa organizovanim kriminalom, i sa EK, i njenim stavovima povodom stanja u crnogorskim sudovima”, poručila je predsjednica Vrhovnog suda.

Orav je tim povodom na Twitteru napisao: “Vrhovnom sudu poslato je pismo u kojem se traži pojašnjenje stavova Vesne Medenice.”

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније