Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

20. 04. 2019. 13:30 >> 13:28
10

POKRET "DO SLOBODE"

Očekuju izvinjenje Kneževiću

Iz pokreta "Do slobode" poručuju kako očekuju da Ratka Jovanović Vukotić iznese sve korektno ili da se izvini Dušku Kneževiću, nakon što je na svojoj fejsbuk stranici saopštila kako je Knežević nudio pare da preuzme proteste koje organizuje "Odupri se".

"Očekujemo od gđe. Jovanović sasvim konkretnu izjavu, pošto ni Pokret DO SLOBODE ni Knežević kao njegov pokretač zajedno sa nama, ne zna na šta misli gospođa Jovanović. Molimo je da kaže kada je Knežević i kome nudio novac i sa kim iz Odupri se je razgovarao," naveli su u tom pokretu.

"Ako joj je stalo do istine i do zajedništva svih subjekata i građana zainteresovanih za promjene, očekujemo da se gđa. Jovanović ili Oduprise izvini za iznošenje neistina", navodi se u saopštenju.

 

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније